Waar ben je naar op zoek?

Specialistisch verpleeghuis De Blinkert

In Baarn vind je specialistisch verpleeghuis De Blinkert. Misschien denk je bij verpleeghuis aan reguliere woonzorg voor ouderen? Maar dát is De Blinkert nou net niet. Wij zijn gespecialiseerd in kortdurende opnamezorg en langdurende woonzorg voor mensen die te maken hebben met multiproblematiek. Mensen die bij ons verblijven, vallen buiten het reguliere zorgaanbod en kunnen vaak niet terecht in een ‘gewoon’ verpleeghuis. Met de inzet van multidisciplinaire teams op de afdeling hebben we alle kennis en expertise in huis, zodat we onze cliënten de juiste zorg en begeleiding kunnen verlenen tijdens hun verblijf.

  • 93 cliënten
  • 163 collega’s
  • 7 zorgafdelingen
Onze vacatures 6

Onze mensen, jouw uitdaging

Als je kiest voor De Blinkert, dan kies je voor onze cliënten. Je weet dat jouw werkdag nooit standaard is. De complexe zorgvraag van cliënten maakt dat er altijd onverwachte dingen gebeuren. Was je net van plan om wondzorg toe te passen, vertoont iemand agressief gedrag. Cliënten doen regelmatig een beroep op onze flexibiliteit en creativiteit. Welke out-of-the-box oplossing bedenk je vandaag? Maar dat maakt het werken bij De Blinkert nu net zo leuk en uitdagend. Wij zijn betrokken bij een cliënt op veel verschillende vlakken van zorg en maken op een laagdrempelige manier contact. Jouw kennis, expertise en ideeën zijn daarbij van onschatbare waarde.

Icon
Multiproblematiek: wat is dat eigenlijk?
Icon

In ons verpleeghuis vind je zeven zorgafdelingen met plaats voor 11 tot 14 cliënten. Twee van de zeven afdelingen zijn opnameafdelingen. Hier verblijven mensen slechts tijdelijk en richten we ons op observatie en revalidatie. Vanuit deze afdelingen stromen mensen door naar een woonafdeling op De Blinkert, een andere woonvorm binnen het Leger des Heils of keren mensen weer terug naar huis. De overige vijf afdelingen zijn woonafdelingen. Hier verblijven mensen langdurig. Een van deze afdelingen is een besloten afdeling voor mensen met de diagnose Korsakov.

Elke zorgafdeling heeft een eigen team bestaande uit verzorgenden IG , verpleegkundigen, medewerkers maatschappelijke zorg en activiteitenbegeleiders. Samen is het team verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en ondersteuning van de cliënten. Daarnaast vormt elk afdelingsteam ook onderdeel van een groter team: het multidisciplinair team. Hierin zijn artsen, psychologen, paramedici, geestelijk verzorgers en maatschappelijk werkers vertegenwoordigd.

Oog voor elkaar

Bij de Blinkert vind je geen rangen en standen, maar richten we ons vooral op de gelijkwaardigheid tussen mensen. Ongeacht je functie. Daarom is de sfeer op de werkvloer open en informeel en zijn we onbevooroordeeld. Iedereen is even toegankelijk en benaderbaar. Je mag bij ons al je ideeën laten horen. Er is volop ruimte om mee te denken en te experimenteren. En net zoals dat we onze cliënten écht willen zien en horen, zo willen we dat ook voor onze collega’s. We hebben aandacht voor jou als mens. Wie ben jij en wat heb jij van ons nodig? Met veel één-op-één contact, maandelijkse teamvergaderingen en teamdagen gaan we voor een persoonlijke en relatiegerichte benadering binnen De Blinkert.

Persoonlijke groei

Wij vinden het belangrijk om een inspirerende werkomgeving te zijn. Een plek die collega’s aanmoedigt om te leren en te ontwikkelen. Daarom zijn er talloze mogelijkheden om jezelf te blijven uitdagen. Of je nu wil doorleren van verzorgende IG tot verpleegkundige of je juist verder wil ontwikkelen tot bijvoorbeeld verpleegkundig specialist. We denken graag met je mee. Binnen de Blinkert faciliteren we diverse opleidingsmogelijkheden en specifieke trainingen en cursussen in bijvoorbeeld GGZ en verslavingsproblematiek. Samen blijven we in gesprek, zodat jij altijd op je plek zit.

Waar vind je ons?

Specialistisch Verpleeghuis De Blinkert staat midden in de woonwijk in Baarn. Wil jij een keer sfeer proeven op onze locatie? Wij maken graag een afspraak met je. Je vindt ons op de Zandvoortweg 211, 3741 BE Baarn.

Waarom werken bij De Blinkert in Baarn?

  • Je bent open minded en ook je werk kan je niet afwisselend genoeg zijn.
  • Je hebt probleemhonger en je bent graag onderdeel van de oplossing.
  • Je ben christelijk en werkt graag met collega’s vanuit dezelfde overtuiging.
  • Je houdt van voorspelbaarheid in je werk.
  • Je gaat complexe zorgvragen liever uit de weg.
  • Je vindt creatieve oplossingen bedenken lastig.
Image

Doen wat we geloven  

Het Leger des Heils is een christelijke organisatie. Wij geloven in kansen. In tweede kansen, in derde kansen. En in alle kansen daarna. Elk mens doet ertoe. Niemand uitgezonderd. Elk leven is het waard om geleefd te worden. Daarom doen wij elke dag weer wat we geloven. Vanuit Gods liefde willen wij betekenisvol impact maken in het leven van mensen die eigenlijk geen beroep kunnen doen op anderen. De mensen zonder helper. Voor hen willen wij er zijn. Doe jij met ons mee?  

Lees meer

Verhalen van collega’s

Image
Je hoeft iets niet in te vullen voor iemand. Mensen willen gewoon gehoord worden

Lees het verhaal van Ralph (39)

Image
Laat je oordeel over iemand maar thuis

Lees het verhaal van Henrita (25)

Image
Een huiselijke sfeer creëren is belangrijk. Ik ben wel in hún huis en kom hier iets doen.

Lees het verhaal van Jolanda (48)

Enthousiast? We gaan graag met je in gesprek.

Ben je enthousiast geworden over werken in de zorg bij het Leger des Heils? We bespreken graag de mogelijkheden hoe jij ons team kunt versterken. Heb je een andere vraag of wil je eerst nog wat meer weten? Dat kan natuurlijk ook.

Heb je vragen over deze locatie? Stel ze aan Abigaïl!
Person

Vacatures bij De Blinkert

Image
Woonbegeleider specialistisch verpleeghuis
iconBaarn icon 16 - 32 uur icon MBO
Image
Verzorgende IG specialistische zorg
iconBaarn icon 16 - 32 uur icon MBO
Image
Medewerker Maatschappelijke Zorg specialistisch verpleeghuis
iconBaarn icon 16 - 32 uur icon MBO
Image
Verpleegkundige (mbo) specialistische verpleeghuiszorg
iconBaarn icon 16 - 32 uur icon MBO
Image
Verpleegkundige (hbo) specialistische verpleeghuiszorg
iconBaarn icon 16 - 32 uur icon HBO
Image
Begeleider niet aangeboren hersenletsel (NAH)
iconBaarn icon 8 - 28 uur icon MBO