Waar ben je naar op zoek?

Verpleeghuis Buitenhaeghe

Als je binnenloopt bij verpleeghuis Buitenhaeghe in Almere, ervaar je meteen leven in de brouwerij. Niks geen stoffig verpleeghuis, maar juist een dynamische omgeving waar veel gebeurt. Met ons diverse zorgaanbod bieden wij intensieve zorg en behandeling aan mensen die niet langer thuis kunnen wonen en vaak te maken hebben met meerdere zorgvragen. Dat vraagt van ons een bredere kijk op zorg. De invulling hiervan verschilt per bewoner. Wat wij vooral heel erg belangrijk vinden? Dat iedereen bij ons waardig mens kan zijn. Of je nu bij ons woont óf werkt, iedereen verdient veiligheid en respect.

  • 130 bewoners
  • 255 collega’s
  • 5 zorgteams
Onze vacatures 8

Geen doorsnee zorg

Naast de medische zorgvraag, speelt er vaak nog meer in het leven van onze bewoners. Iemand kan een chronisch ziektebeeld hebben, maar tegelijkertijd ook kampen met sociaal-maatschappelijke problemen. Jij draait daar je hand niet voor om. Jij begrijpt als geen ander dat je dag soms anders loopt. Of je nu iemand op weg helpt naar meer structuur in zijn of haar dag of iemand voorziet van de juiste medicatie, jij vindt de afwisseling in je functie juist een uitdaging. Bij Buitenhaeghe werken we met veel verschillende specialismen samen. Samen willen we de beste zorg leveren, maar hebben we ook aandacht voor ontspanning en gezelligheid op de afdeling. Zo zorgen we ervoor dat bewoners zich thuis voelen bij ons. Elke dag weer.

In ons verpleeghuis vind je vijf zorgafdelingen met plaats voor 24 tot 28 bewoners per afdeling. Twee van de vijf afdelingen zijn reguliere verpleegafdelingen, waar we 24 uur per dag verpleging en verzorging bieden aan bewoners. Verder vind je binnen ons verpleeghuis nog drie andere woonafdelingen. Hier wonen mensen met een complexe zorgvraag. Denk aan een combinatie van complexe somatische zorg en psychiatrische zorg. Elke afdeling heeft een eigen teamleider.

Wij kijken goed naar de inzet van onze medewerkers per afdeling. Soms staan wij natuurlijk ook voor uitdagingen in het rooster. Als team gaan wij op zoek naar een oplossing, waarbij we kijken naar een juiste balans tussen werkdruk en werkbelasting.

Bij Buitenhaeghe vind je collega’s met verschillende achtergronden en ervaringen in zorg en welzijn. Van vrijwilligers tot artsen, samen vormen we een hecht team. Op een afdeling werken helpenden, verzorgenden IG, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, maatschappelijk werkers, activiteitenbegeleiders, muziektherapeuten en medewerkers wonen en welzijn. Daarnaast vind je natuurlijk onze collega’s van management, staf en huishouding in Buitenhaeghe.

Ruimte in je werk

Wij gaan uit van de kennis en expertise van onze medewerker. Bij ons krijg je ruimte om mee te denken over jouw werkplezier. Werk jij liever avonddiensten? Of ben je op zoek naar meer zelfstandigheid in je functie? Samen kijken we hoe we hier invulling aan kunnen geven. Zo mag je je voorkeuren in het rooster kenbaar maken, waarna we samen met het team een rooster maken dat bij iedereen past. Ook denken we graag met je mee hoe we jouw talenten breder kunnen inzetten en kijken we naar passende ontwikkelingsmogelijkheden.

Aandacht voor elkaar

Een gemoedelijke en gezellige sfeer kenmerkt ons verpleeghuis. Ondanks de verschillen in cultuur, achtergrond en leefstijl werken we hier samen vanuit respect en gelijkwaardigheid. Het contact onderling is laagdrempelig en toegankelijk. Zo hebben we aandacht voor elkaar en investeren we in de onderlinge verbinding. Dit doen we door één-op-één gesprekken, team overleggen en teamuitjes. Iets waar wij trots op zijn.

Bouwen aan de toekomst

Het beste uit jezelf halen. Dat willen wij ook voor onze medewerkers. Daarom zijn er binnen Buitenhaeghe volop kansen om jezelf te ontwikkelen en bieden we een ruim aanbod van scholingen en trainingen. Daarnaast zijn we in transitie naar een specialistisch verpleeghuis. Dat betekent dat iedereen automatisch meebouwt aan onze toekomst. Samen blijven we leren en ontwikkelen om al onze (toekomstige) bewoners van de juiste zorg te voorzien.

Waar vind je ons?

Op maar drie minuutjes lopen van station Almere Buiten is Buitenhaeghe gevestigd. Wil jij een keer sfeer proeven op onze locatie? Dat kan in overleg! Ons adres is Atheneplantsoen 1, 1334 EL Almere.

Waarom werken bij Buitenhaeghe in Almere?

  • Je bent leergierig en wilt jezelf blijven ontwikkelen.
  • Je houdt van een dynamische werkomgeving en afwisseling in je werk.
  • Je bent christelijk en werkt graag met collega's vanuit dezelfde overtuiging.
  • Je werkt liever alleen dan samen.
  • Je gaat complexe zorgvragen liever uit de weg.
  • Je houdt van vastomlijnde kaders en voorspelbaarheid in je werk.
Image

Doen wat we geloven  

Het Leger des Heils is een christelijke organisatie. Wij geloven in kansen. In tweede kansen, in derde kansen. En in alle kansen daarna. Elk mens doet ertoe. Niemand uitgezonderd. Elk leven is het waard om geleefd te worden. Daarom doen wij elke dag weer wat we geloven. Vanuit Gods liefde willen wij betekenisvol impact maken in het leven van mensen die eigenlijk geen beroep kunnen doen op anderen. De mensen zonder helper. Voor hen willen wij er zijn. Doe jij met ons mee?  

Lees meer

Verhalen van collega’s

Image
Je weet: een verpleeghuis is het laatste stukje van het leven. Dan verdien je toch VIP-verzorging?’

Lees het verhaal van Wilma (49)

Image
Hoe je ook in elkaar zit, wie je ook bent. Wij zijn er voor iedereen

Lees het verhaal van Willeke (51)

Image
Dat je een lach op het gezicht van mensen kunt krijgen, is het allermooiste.

Lees het verhaal van Anja (53)

Enthousiast? We gaan graag met je in gesprek.

Ben je enthousiast geworden over werken in de zorg bij het Leger des Heils? We bespreken graag de mogelijkheden hoe jij ons team kunt versterken. Heb je een andere vraag of wil je eerst nog wat meer weten? Dat kan natuurlijk ook.

Heb je vragen over deze locatie? Stel ze aan Abigaïl!
Person

Vacatures bij Verpleeghuis Buitenhaeghe

Image
Verpleegkundig specialist/ Physician Assistant | Specialistisch verpleeghuis | 12-16 uur
iconAlmere Buiten icon 12 - 16 uur icon WO / HBO
Image
Verpleegkundige | Nachtdienst | Specialistisch verpleeghuis
iconAlmere Buiten icon 24 uur icon MBO / HBO
Image
Regieverpleegkundige | Almere | 32 uur
iconAlmere Buiten icon 32 uur icon MBO / HBO
Image
Verpleegkundige specialistische verpleeghuiszorg
iconAlmere Buiten icon 16 - 32 uur icon MBO / HBO
Image
Verzorgende IG specialistische verpleeghuiszorg
iconAlmere Buiten icon 12 - 24 uur icon MBO
Image
Regieverpleegkundige | Almere | 24 tot 32 uur
iconAlmere Buiten icon 24 - 32 uur icon MBO / HBO
Image
Verpleegkundige woonzorg
iconAlmere Buiten icon 16 - 20 uur icon MBO
Image
Huishoudelijk medewerker
iconAlmere Buiten icon 20 uur icon VMBO / MBO